AMSTELVEEN - Zomerrooster zwembad De Meerkamp, tijdens de zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2024 is zwembad De Meerkamp geopend volgens het zomerrooster. Het zwembad is op werkdagen geopend van 08:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 17:00 uur.

Banenzwemmen kan dagelijks van 08:00 tot 10:00 uur in zowel het binnen- als buitenbad, en op doordeweekse avonden van 19:00 tot 20:00 uur in het buitenbad.

Recreatie zwemmen is elke dag mogelijk vanaf 10:30 uur, behalve op maandag wanneer we om 12:00 uur starten. Zondag is onze speciale familiedag, waarbij kinderen onder de 18 samen met een volwassene (18+) kunnen genieten van een dagje zwembadplezier.


Amstelveen beweegt gezond (ABG)

Doe elke maandagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur mee aan verschillende aquasportlessen. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom. Werk aan je fitheid op een leuke manier!

VR Snorkelen

Zwem rond in een wonderlijke onderwaterwereld met een speciale virtual reality snorkel bril op zaterdag 3 en zondag 4 augustus van 13:00 tot 16:00 uur in het wedstrijdbad.

Start nieuwe seizoen

Maandag 2 en dinsdag 3 september is het zwembad gesloten vanwege onderhoud en opleiding. Vanaf woensdag 4 september is het zwembad geopend volgend het reguliere rooster en gaan ook de zwemlessen weer van start.

Beweeg de zomer door

Speciaal voor 55+ organiseert AmstelveenSport van maandag 22 juli tot vrijdag 30 augustus elke doordeweekse ochtend een sportieve activiteit onder professionele begeleiding. Zwemmen, padel, crossfit, GoldenSports en fietsen staan wekelijks op het programma. Blijf fit, vitaal en vooral genieten deze zomer!

Buitenspelen met de Beweegbus

Van maandag 5 t/m vrijdag 30 augustus is het tijd voor vier weken vol sport en spel met de Beweegbus. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen elke ochtend en middag genieten van superleuke buitenspeelactiviteiten met de Beweegbus in Amstelveen.


Wat kun je verwachten? Straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, space scooters, stepjes en wave boards – je kunt het zo gek niet bedenken. Buitenspelen wordt zo nóg leuker. De Beweegbus staat elke dag op een andere locatie in Amstelveen, dus er is altijd wel een plek bij jou in de buurt om mee te doen! Kom en speel mee, want bewegen is leuk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.
Meer informatie over alle activiteiten in de zomervakantie op : www.amstelveensport.nl/vakantieactiviteiten